Condicions de compra

Comanda:  Els tràmits de la comanda els realitzarem en un maxim de dos dies hàbils . El termini d’entrega serà d’entre tres dies hàbils quan el producte està en estoc  i trenta dies màxim  en cas de que s’hagin de fer modificacions de talles en anells, encàrrecs especials  o que s’hagi de fabricar. Pots contactar amb nosaltres a través de info@elisendasantacreu.com i t’informarem.

 

Pagament:  El pagament s’efectuarà a través dels mitjants detallats a la botiga. Un cop rebut el pagament rebràs  un correu electrònic de confirmació amb un número de referència de la compra.  Adjuntarem factura de compra amb l’enviament.  Els preus del nostre Comerç electrònic  inclouen l’IVA

 

Enviament:  Serà  a través dels principals operadors logistics. Tenint un cost de 7€ per l’estat espanyol i 14€ per els països de la U.E , altres  països consultar. Els enviaments serán gratuïts a partir de 200€, l’enviament serà a l’adreça especificada pel client, no acceptem  enviaments en adreces temporals ni apartats de correus. Les taxes aduaneres van a càrrec del comprador.

 

Devolucions o canvis: Si per algun motiu no estàs satisfet amb la teva compra, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’ info@elisendasantacreu i t’informarem de com procedir per la devolució. Tens un màxim de catorze dies hàbils a partir de la recepció de l’enviament per procedir a la devolució del producte. Aquest ha de ser retornat amb el seu envoltori original i en perfecte estat, els ports de devolució i taxes aduaneres van a càrrec del comprador, l’abonament es farà efectiu  a través del mateix canal de pagament.

 

L’adreça per a la devolució a càrrec del comprador és la següent:

ELISENDA SANTACREU

Carrer Maragall nº 11

25003  Lleida